VCMAP Service centrum Eigen verkeerscentrale en kenniscentrum bestaande uit opgeleide operators en operationeel verkeerskundigen.
Van scenariomanagement tot technisch & functioneel beheer van operationele projecten.
Social Traffic Management® Het bieden van een persoonlijke relatie met en informatiestroom richting reizigers,
omgeving en stakeholders gedurende wegwerkzaamheden, evenementen en (grootschalige) incidenten

WEBSITE
Infra tenders & realisatie Aantoonbare meerwaarde in infra tenders en uitvoering op het gebied van verkeer- en omgevingsmanagement.
Onze innovatieve tools en specialistische kennis maken het verschil.

Of het nu gaat om een vraagstuk m.b.t. Traffic management of de inzet van ons verkeerscentrum, neem contact op met Bart, wij denken graag in een vroeg stadium met je mee.

Contact

Bart Lijmbach

Het operationele hart van MAP

Het uitvoeren en beheren van operationele verkeersmanagement taken vraagt om een kloppend hart. 24/7 standby, servicegerichtheid en soms ook gewoon met de voeten in de klei. Onze Traffic Managers zijn uiterst ervaren en meteen inzetbaar voor vrijwel elke operationele klus.

Innovatief verkeersmanagement 2 copy

VCMAP

Eigen verkeerscentrale en kenniscentrum bestaande uit opgeleide operators en operationeel verkeerskundigen. Van scenariomanagement tot technisch & functioneel beheer van operationele projecten.

STM-vierkant gradient icoon

STM®

Het bieden van een persoonlijke relatie met en informatiestroom richting reizigers, omgeving en stakeholders gedurende wegwerkzaamheden, evenementen en (grootschalige) incidenten.

Innovatief verkeersmanagement 2 copy 2

Infra

Aantoonbare meerwaarde in infra tenders en uitvoering op het gebied van verkeer- en omgevingsmanagement. Onze innovatieve tools en specialistische kennis maken het verschil.

Van oudsher is het sturen en geleiden van het verkeer een echte taak van de overheid. Maar de vijf landelijke verkeerscentrales van Rijkswaterstaat zijn aan het veranderen. Regio’s haken aan bij de grote jongens, gemeenten ontwikkelen een eigen centrale en marktpartijen springen in op de verschuiving naar privaat verkeersmanagement. Zo ook MAPtm met haar eigen verkeerscentrum: VCMAP.

Onze verkeersmanagers en wegverkeersleiders verzorgen operationeel verkeersmanagement voor wegbeheerders, evenementen en (infra) projectorganisaties. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van regelscenario’s en de online aansturing en bediening van DVM systemen. Doordat wij met onze data-scientisten de enorme hoeveelheid verkeersdata (zowel de traditionele lusdata, als de nieuwere data vanuit andere bronnen) kunnen analyseren, zijn wij altijd in control en kunnen we bijsturen indien nodig. Ook detacheren wij onze pool aan verkeersspecialisten in verschillende landelijke en regionale verkeerscentrales. De gemeenten Den Haag, Almelo en Groningen gingen u voor.

10.000
+
Uren live
1.250
+
Support tickets
Untitled-7-01
 • Persoonlijke reisadviezen
 • Koppeling met in-car applicaties en navigatie
 • Control room autonoom vervoer
 • Aansturen weginspecteurs, verkeersregelaars
 • Scenariomanagement (DRIP’s, (i)VRI’s, camera’s, tekstkarren)
traffic monitoring-01
 • Live en historische inzicht van verkeer en omgeving
 • Terugkerende rapportages en data insights voor operationele projecten
 • Dashboardbeheer
VID_20201104_093523866-0-00-00-00.png
 • 1e en 2e lijns helpdesk voor diverse projecten
 • Functioneel en technisch beheer

Social Traffic Management® is een nieuwe vorm van verkeersmanagement, waarbij social media wordt ingezet om reizigers te bereiken. Jij als reiziger wordt via social media geïnformeerd over bijvoorbeeld wegwerkzaamheden en/of evenementen op je dagelijkse route. Je krijgt de mogelijkheid om daarnaast persoonlijk reisadvies te ontvangen via je favoriete social mediakanaal. Social Traffic Management® wordt met name ingezet als hulpmiddel voor wegbeheerders, aannemers en evenementenorganisaties om je persoonlijk te benaderen.

Bezoek ook eens onze website Social Traffic Management®

2000000
+
Unieke-gebruikers bereikt
8000000
+
Advertentie weergaves
50
+
Succesvolle campagnes
5
+
Social-media platforms
1500
+
Whatsapp notificaties verzonden

Wij werken samen met:

MAPtm is werkzaam in veel grote infraprojecten, zowel in de tender- als in de uitvoeringsfase. Wij werken voor grote bekende aannemers van het land, maar soms ook direct voor Rijkswaterstaat. Onze Traffic Managers en Traffic Architects zetten zich elke dag met passie en gedrevenheid in om Nederland optimaal te laten doorstromen over onze (toekomstige) infrastructuur. Dit altijd met een innovatieve blik op verkeer- en omgevingsmanagement, verkeerstechniek, data en communicatie.

 • EMVI meerwaarde op het gebied van verkeers-, omgevingsmanagement en communicatie
 • Out-off-the box oplossingen die werken (inzet van eigen innovatieve tooling en diensten)
 • Minder Hinder 2.0; slim plannen, slim bouwen en slim faseren
 • Functioneel wegontwerp in tijdelijke WiU (CROW 96A/B) en opstellen VMP/BLVC plannen
 • Ervaringen in meerdere contract- en aanbestedingsvormen (DBFM, D&C, Prestatiecontracten, BVP, Bouwteams), zowel aan opdrachtgevers- als opdrachtnemerszijde

Bel ons vandaag nog, we denken graag mee.

BelMail
MAPtm
DutchEnglish