Van Deventerlaan 20

Utrecht

VCMAP Service centrum Eigen verkeerscentrale en kenniscentrum bestaande uit opgeleide operators en operationeel verkeerskundigen.
Van scenariomanagement tot technisch & functioneel beheer van operationele projecten.
Social Traffic Management® Het bieden van een persoonlijke relatie met en informatiestroom richting reizigers,
omgeving en stakeholders gedurende wegwerkzaamheden, evenementen en (grootschalige) incidenten

WEBSITE
Infra tenders & realisatie Aantoonbare meerwaarde in infra tenders en uitvoering op het gebied van verkeer- en omgevingsmanagement.
Onze innovatieve tools en specialistische kennis maken het verschil.

Het operationele hart van MAP

Het uitvoeren en beheren van operationele verkeersmanagement taken vraagt om een kloppend hart. 24/7 standby, servicegerichtheid en soms ook gewoon met de voeten in de klei. Onze Traffic Managers zijn uiterst ervaren en meteen inzetbaar voor vrijwel elke operationele klus.

Innovatief verkeersmanagement 2 copy

VCMAP

Eigen verkeerscentrale en kenniscentrum bestaande uit opgeleide operators en operationeel verkeerskundigen. Van scenariomanagement tot technisch & functioneel beheer van operationele projecten.

STM-vierkant gradient icoon

STM®

Het bieden van een persoonlijke relatie met een informatiestroom richting reizigers, omgeving en stakeholders gedurende wegwerkzaamheden, evenementen en (grootschalige) incidenten.

Innovatief verkeersmanagement 2 copy 2

Infra

Aantoonbare meerwaarde in infra tenders en uitvoering op het gebied van verkeer- en omgevingsmanagement. Onze innovatieve tools en specialistische kennis maken het verschil.

Neem vandaag nog contact op, wij werken zonder vertraging.

BelMail