Van Deventerlaan 20

Utrecht

“Als Business Development manager houd ik mij binnen MAPtm bezig met innovatie. Binnen zowel publieke en private organisaties in Nederland en de Europese markt ga ik graag op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en samenwerkingen binnen het Smart Mobility en ITS domein en vertaal ik die naar MAPtm Intermediar proposities. Daarnaast coördineer ik commercieel activiteiten van onze propositie Digital Services.”

De beste extensie van jouw team

Het MAPtm team bestaat uit nieuwsgierige specialisten. Specialisten die bij de buren kijken en de gehele keten overzien. Een van onze collega's in jouw team maakt een wereld van verschil!

Bel direct

Werken bij MAPtm

MAPtm is voortdurend op zoek naar specialisten, consultants, datatovenaars en innovatieve verkeerskundigen. Vertel ons over jezelf en jouw visie op verkeer en data dan nemen wij contact met je op!

Vacatures
Nuno Rodrigues
Business Development Manager

Als Business Development manager houd ik mij binnen MAPtm bezig met innovatie. Binnen zowel publieke en private organisaties in Nederland en de Europese markt ga ik graag op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en samenwerkingen binnen het Smart Mobility en ITS domein en vertaal ik die naar MAPtm Intermediar proposities. Daarnaast coördineer ik commercieel activiteiten van onze propositie Digital Services.

1

Innoveren bij de eerste kop koffie

088-2542000 Neem vandaag nog contact op, wij werken zonder vertraging.

Contact
MAPtm
Translate »