Vacature
18/02/2022

Werken bij MAPtm

Junior traffic engineer 

Passen deze oranje sneakers helemaal bij jou?! En ben je klaar om in de dynamische wereld van verkeer en mobiliteit te stappen? Kom dan werken bij één van de tofste en leukste verkeersmanagement werkgevers van NL! MAPtm zoekt jou als onze nieuwe junior traffic engineer, met passie in en verstand van verkeer en mobiliteit. We zoeken een echte allrounder, jij bent iemand die alles wil aangrijpen. En vooral wil leren, verbreden en doorgroeien. Bij MAPtm zit je goed. Wij hebben drie verschillende propositielijnen waarin jij projecten kan gaan ondersteunen en uitvoeren, van Consultancy, Digital tot Operational Services. Jouw dagelijkse werkzaamheden zijn zeer divers van aard en kunnen bestaan uit het uitvoeren van verkeersmanagent en (i)VRI onderzoeken, het ondersteunen in (inter)nationale projecten rondom autonoom rijden, het opstellen van regelscenario’s bij grote werk in uitvoeringsprojecten of het voorbereiden en leveren van Social Traffic Management® diensten. 

Geïnteresseerd? Stuur een berichtje aan @Mark Olivierse. De koffie staat niet klaar maar zetten we vers voor je, wellicht loop jij binnenkort binnen in ons kantoor in Utrecht op die coole MAP sneakers. 

Medior Verkeersmanager – Scenariomanagement / projectleider verkeerscentrale 

Passen deze oranje sneakers helemaal bij jou?! En ben je klaar voor je volgende stap in (operationeel) verkeersmanagement? Kom dan werken bij één van de tofste en leukste verkeersmanagement werkgevers van NL! MAPtm zoekt jou als onze nieuwe medior verkeersmanager, met passie in en verstand van scenariomanagement, verkeerscentrales en alles rondom deze dynamische wereld van verkeer en mobiliteit. Je komt te werken in onze propostielijn Operational Services en werkt samen in een team van 5 andere verkeersmanagers en een operatorpoule in ons eigen Servicecentrum VCMAP. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het coördineren, bewaken en uitvoeren van operationele projecten, uiteenlopend van scenariomanagement tot en met onze unieke persoonlijk reisadviesprojecten. Jij wordt gelukkig van DOEN en weet met een flink portie enthousiasme andere collega’s mee te nemen, je weet van aanpakken en neemt hierin je eigen verantwoordelijkheid.  

Geïnteresseerd? Stuur een berichtje aan @Wim Broeders. Die bak koffie staat niet klaar maar zetten we vers voor je, wellicht loop jij binnenkort binnen in ons kantoor in Utrecht op die coole MAP sneakers. 

Deel:

MAPtm
DutchEnglish