Wij zijn op zoek naar nieuwe MAP-pers

Wat onze collega’s zeggen:

"Binnen MAP voelde ik me gelijk op mijn plek! Door de relatief kleine groep collega's leer je iedereen snel kennen en krijg je de ruimte om bedrijfsbreed een bijdrage leveren aan gave projecten en innovatieve ideeën/technologiën in de wereld van verkeer(smanagement)."

Floris HooftTraffic Engineer

"Het leuke van werken bij MAPtm is dat je elke dag werkt aan innovatieve oplossingen voor verkeersmanagement, zo maak je elke dag impact op de ervaringen van de weggebruikers!"

Dennis HofmanTraffic Engineer

Wat betekent werken bij MAP?

Wil jij werken bij een innovator in Traffic Management, juist nu in een tijd van snel veranderende mobiliteit? Check dan regelmatig onze linkedin pagina of stuur een open sollicitatie. Vertel ons dan in een e-mail wat jouw motiveert binnen de verkeerswereld en hoe dit past binnen MAPtm.

Junior traffic engineer

Passen deze oranje sneakers helemaal bij jou?! En ben je klaar om in de dynamische wereld van verkeer en mobiliteit te stappen? Kom dan werken bij één van de tofste en leukste verkeersmanagement werkgevers van NL! MAPtm zoekt jou als onze nieuwe junior traffic engineer, met passie in en verstand van verkeer en mobiliteit. We zoeken een echte allrounder, jij bent iemand die alles wil aangrijpen. En vooral wil leren, verbreden en doorgroeien. Bij MAPtm zit je goed. Wij hebben drie verschillende propositielijnen waarin jij projecten kan gaan ondersteunen en uitvoeren, van Consultancy, Digital tot Operational Services. Jouw dagelijkse werkzaamheden zijn zeer divers van aard en kunnen bestaan uit het uitvoeren van verkeersmanagent en (i)VRI onderzoeken, het ondersteunen in (inter)nationale projecten rondom autonoom rijden, het opstellen van regelscenario’s bij grote werk in uitvoeringsprojecten of het voorbereiden en leveren van Social Traffic Management® diensten. 

Geïnteresseerd? Stuur een berichtje aan @Mark Olivierse. De koffie staat niet klaar maar zetten we vers voor je, wellicht loop jij binnenkort binnen in ons kantoor in Utrecht op die coole MAP sneakers. 

Medior Verkeersmanager – Scenariomanagement / projectleider verkeerscentrale

Passen deze oranje sneakers helemaal bij jou?! En ben je klaar voor je volgende stap in (operationeel) verkeersmanagement? Kom dan werken bij één van de tofste en leukste verkeersmanagement werkgevers van NL! MAPtm zoekt jou als onze nieuwe medior verkeersmanager, met passie in en verstand van scenariomanagement, verkeerscentrales en alles rondom deze dynamische wereld van verkeer en mobiliteit. Je komt te werken in onze propostielijn Operational Services en werkt samen in een team van 5 andere verkeersmanagers en een operatorpoule in ons eigen Servicecentrum VCMAP. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het coördineren, bewaken en uitvoeren van operationele projecten, uiteenlopend van scenariomanagement tot en met onze unieke persoonlijk reisadviesprojecten. Jij wordt gelukkig van DOEN en weet met een flink portie enthousiasme andere collega’s mee te nemen, je weet van aanpakken en neemt hierin je eigen verantwoordelijkheid.  

Geïnteresseerd? Stuur een berichtje aan @Wim Broeders. Die bak koffie staat niet klaar maar zetten we vers voor je, wellicht loop jij binnenkort binnen in ons kantoor in Utrecht op die coole MAP sneakers. 

Wil jij deel worden van ons team?

BelMail
MAPtm
DutchEnglish